Pintar sobre teixit.

T’agradaria reciclar aquella jaqueta texana que és tan còmode, però te n’has cansat i vols que sigui diferent, atrevida, en aquest cas la pintura de roba, és la teva solució.

Aquesta pintura permet posar color i alegria a la teva forma de vestir, permet combinar-la jugant amb els colors i les formes, ens permet personalitzar la nostra roba.

Per aquest motiu, t’ajudem a buscar el dibuix que més encaixi amb la teva idea. Com el podem passar al teixit segons la seva textura.

T’ensenyem a fer plantilles, per poder fer petites sèries d’estampats. A utilitzar tots els productes auxiliars per millorar el caient de la roba, o afegir tocs brillants.

Disposem de dibuixos i models perquè sigui més fàcil fer les diferents decoracions.També disposem d’un sortit de productes fets de cotó, per començar ràpidament.

Encara que sembli que tota és igual, existeixen diferents formulacions que impliquin diferents maneres de fixació, per la qual cosa t’ensenyem a fer servir la més escaient per a cada tipus de teixit i ús.

Sempre hem de pintar sobre roba que s’hagi rentat per treure l’aprest. Si no la pintura s’enganxa sobre aquest aprest i quan féssim la primera rentada marxaria tot l’haguéssim pintat.

El teixit més fàcil per pintar és el cotó, ja que és un material molt porós i més econòmic. És aconsellable fer servir materials naturals que sempre ens permeten que la pintura s’enganxi millor. Per tant, començaríem amb peces fetes d’aquest teixit i a poc a poc aniríem provant els altres.

Fem servir pintures que han sigut seleccionades per la seva qualitat i prestacions. T’ajudem a triar-es segons el destí final de la peça de roba. I com fixar-les al teixit.

Com també ensenyem a pintar i tenyir la seda natural, per la qual s’utilitzen uns productes i tècniques diferents, ja que es tracta d’un material més complex. Podent d’aquesta manera incorporar-ne a aquests materials.

T’ensenyem a fer servir els pinzells específics perquè ens sigui més fàcil aplicar la pintura sobre el teixit.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *