Classes en línia

Perquè triïs l'opció que et millor et va, t'oferim classes per mitjà de Meet o Zoom, amb seguiment com si fos presencial o cursos amb vídeos perquè puguis anar treballant al teu ritme.

Expressa la teva creativitat, i aprèn a dibuixar, amb perspectiva, cares, cos humà, i tot el que vulguis. Millora les teves habilitats i tècniques de pintura a l’oli, aquarel·la, tècniques mixtes, etc. Aprèn a fer lettering, cartellisme, scrap i tot d’activitats que et permetin expressar-te com tu vols.

Classes per internet per vídeo

Utilitzant les actuals plataformes com el Meet, el Zoom, t’oferim classes digitals com les presencials. Només necessites un mòbil i et pots connectar amb nosaltres. Les classes en línia són amb el professor en un horari establert, amb un nombre reduït de companys per compartir experiències. Aquestes podran ser els matins de dimarts a divendres, durant aquest any.

Vols més informació sobre les Classes en línia?

Si tens algun dubte o vols demana més informació ens pots contactar per més informació mitjançant aquest formulari, per correu electrònic o per telèfon.

Demanda informació serveis