Classes d'arts plàstiques

Al taller d'arts aplicades fem classes de fang, ceràmica, pintura de roba, de seda, restauració, decoració de mobles, quadres de pastes i més tècniques.

Classes de ceràmica

Començant per aprendre a modelar fent objectes plans per passar a fer volums com un bol, una tassa… Inspira’t i dona-li forma amb les teves mans! Comença amb formes senzilles per anar a aprenent els trucs. Després la pintarem perquè puguis utilitzar-la. D’aquesta manera podràs fer tots els passos per donar forma a l’humil fang fins a l’acabat final.

A l’hora de treballar la ceràmica, trobarem diferents tipologies de fang (vermell, blanc i negre) i el treballarem de distintes maneres pes assolir resultats diferents i únics.

Si vols més consells, només has d’inscriure’t a les nostres classes!

No totes les figures de fang que fem a les nostres classes han de passar necessàriament pel forn, tot depèn de la matèria primera que usem. Per exemple, podem fer servir pasta sense cocció o també, porcellana de sal, entre d’altres.

Més enllà d’aprendre en profunditat les particularitats de cada material i les oportunitats que ens poden donar, també aprendrem a treballar-los i aprendrem les diferents tècniques (modelar, repujar i gravar).

També aprendrem a bombar la superfície de l’estany, el llautó, el coure o la plata.

Ja veus que la ceràmica és tot un món, i aquí només te n’hem fet un tastet. Si vols endinsar-te en aquest meravellós univers, no ho dubtis! Inscriu-te a les nostres classes!

Classes de pintura sobre seda

T’atreveixes a posar color sobre el blanc de la seda? Aprendrem a pintar-la i tenyir-la amb els colors que es fixen amb planxa a baixa temperatura i amb els que es fixen a temperatura més alta amb la vapor.

També treballarem les diferents tècniques de reserva, així com els materials que en transformen la seva tinció. A més a més, jugarem amb els colors, la seva barreja i els seus efectes. La seda és un dels materials més nobles i a la vegada més resistents.

A les classes aprendrem dues maneres diferents de treballar amb tela. D’una banda, tenyirem el teixit (roba o seda) fent que el color entri dins el material i també aprendrem a pintar sobre la tela. No ho dubtis i endinsa’t en aquest meravellós món!

Classes de restauració i decoració sobre fusta

Un dels elements clau de les nostres classes d’arts plàstiques és la fusta. Si tens un moble antic que vulguis restaurar nosaltres t’ensenyarem com fer-ho. Totes les possibilitats que et puguis imaginar, nosaltres te les oferim!

Per exemple, t’ensenyarem a tenyir la fusta, fent que les seves vetes llueixin, i millorar-ne l’acabat. A més, la decorarem pintant i afegint distints materials, segons el teu gust!

Acostumem a treballar amb diferents materials de decoració com ara el pa d’or, que ens permet aconseguir un acabat únic i inigualable. Però aquest material no és l’únic que utilitzem per aconseguir un bon acabat, ja que també treballarem amb el paper.

El decoupage és una meravellosa tècnica amb la qual decorar i millorar gran nombre d’objectes. Amb cola, un pinzell i papers meticulosament decorats assolirem uns resultats sorprenents.

A més, podem combinar el decoupage amb altres tècniques que ens permeten dotar els nostres objectes d’un caràcter únic i inigualable. Inscriu-te a les nostres classes d’arts plàstiques, no te’n penediràs!

Vols més informació sobre el Taller de manualitats?

Si tens algun dubte o vols demana més informació ens pots contactar per més informació mitjançant aquest formulari, per correu electrònic o per telèfon.

Demanda informació serveis