Taller de manualitats

Si t’agrada treballar amb les mans, decorar casa teva, o pintar-te la teva pròpia roba. Si vols relaxar-te fent servir materials diversos. Et proposem tres idees entre les moltes que fem.

Classes de ceràmica

Començant per aprendre a modelar fent objectes plans per passar a fer volums com un bol, una tassa,… inspira’t i dona-li forma amb les teves mans. Comença amb formes senzilles per anar a aprenent els trucs. Després la pintarem perquè puguis utilitzar-la. D’aquesta manera podràs fer tots els passos per donar forma a l’humil fang fins a l’acabat final.

Pintura sobre seda

T’atreveixes a posar color sobre el blanc de la seda? Aprendrem a pintar-la i tenyir-la amb els colors que es fixen amb planxa i amb els que es fixen amb la calor. També treballarem les diferents tècniques de reserva, així com els materials que en transformen la seva tinció. A més a més, jugarem amb els colors, la seva barreja i els seus efectes. La seda és un dels materials més nobles i a la vegada més resistents.

Decoració sobre fusta

Aprendrem a tenyir la fusta, fent que les seves vetes llueixin, i millorar-ne l’acabat. La decorarem pintant segons el teu gust, i com vulguis acabar-la amb cera o vernís. Aprendrem a pintar segons l’estil folk dels diferents indrets i tradicions. Podrem incorporar paper amb decoupage, i/o decopath adaptant els diferents estils a la nostra decoració de casa.

Vols més informació sobre el Taller de manualitats?

Si tens algun dubte o vols demana més informació ens pots contactar per més informació mitjançant aquest formulari, per correu electrònic o per telèfon.

Demanda informació serveis