Classes per a infants

El talleret és un espai especialment preparat per a nenes i nens de 4 a 6 anys per tal que puguin començar a experimentar diverses tècniques artístiques. Dibuixarem formes i pintarem amb colors, tot aprenent a utilitzar materials per fer treballs manuals.

Els més petits de la casa podran fer treballs que els permetin millorar de manera divertida la coordinació oculo-motora i la motricitat fina, tot desenvolupant la creativitat i el gust per la pintura. Aprendran a utilitzar els pinzells per pintar i les eines per modelar. A les classes fem servir materials com el fang i el paper-maixé, entre altres. S’ho passaran d’allò més bé!

Mitjançant les formes descobriran les bases del dibuix, perquè puguin explicar el seu món. El nostre objectiu és introduir els infants en el món de la pintura, l’artesania i les arts plàstiques. Sempre d’una forma divertida i prioritzant el gaudi per davant de tot.

Treballem per ajudar a fomentar la creativitat, la imaginació i afavorim el seu desenvolupament personal!

A continuació, facilitem més informació de les diferents tècniques que treballarem a les classes. Evidentment, sempre adaptades a l’edat dels més menuts de casa. Però així us podeu fer una idea més completa i global del que treballem a les nostres classes.

Vols més informació sobre el Talleret?

Si tens algun dubte o vols demana més informació ens pots contactar per més informació mitjançant aquest formulari, per correu electrònic o per telèfon.

Demanda informació serveis