Taller infantil

Adreçat a nens i nenes de sis a dotze anys, és un espai per aprendre a dibuixar, pintar i a gaudir del món de les arts.

Cada nen escull els seus projectes dins el món de les manualitats i de la pintura. El nostre objectiu és fomentar la creativitat, la imaginació i afavorir el seu desenvolupament personal.

Lettering

Aprendre les bases de la cal·ligrafia de forma divertida, sense fer pàgines enteres de ratlles, però amb pràctiques per a una execució precisa. Traient profit als retoladors i pinzells i de manera progressiva. Aprendre a dissenyar i distribuir les cal·ligrafies i les formes en els cartells.

Dibuix

Aprendre a dibuixar les mans, i el cos dels personatges preferits per començar a fer còmic o manga. Utilitzem una metodologia pròpia per explicar formes i moviments. Es perfecciona mitjançant ombres i traços les diferents composicions, s’estudien les bases de la perspectiva i del retrat.

Aquarel.la

aquarel·la. Els ajudem a trobar el camí perquè valorin els resultats, fent servir tècniques i estris per treure tot el seu potencial. Podran provar l’aiguada, el pinzell sec, les màscares, les veladures, … Aprendran a treure profit del paper i dels pigments en les barreges de color.

Vols més informació sobre el Taller infantil?

Si tens algun dubte o vols demana més informació ens pots contactar per més informació mitjançant aquest formulari, per correu electrònic o per telèfon.

Demanda informació serveis