Classes infantils de pintura i dibuix

Aquestes classes estan adreçades a nens i nenes de sis a dotze anys, és un espai per aprendre a dibuixar, pintar i a gaudir del món de les arts.

Cada infant escull els seus projectes dins les arts plàtiques i de la pintura. Hem construït on espai on poder potenciar la seva creativitat i imaginació, i afavorir el seu desenvolupament personal.

Classes de lettering

En aquestes classes aprendran les bases de la cal·ligrafia de forma divertida i traient profit als retoladors i pinzells i de manera progressiva. A més, aprendran a dissenyar i distribuir les cal·ligrafies i les formes en els cartells.

Classes de dibuix

A les classes de dibuix aprendrem a dibuixar les mans, i el cos dels personatges preferits per començar a fer còmic o manga. Emprem una metodologia pròpia per explicar formes i moviments. A més, estudiem les bases de la perspectiva i del retrat.

Classes de pintura

Els ajudem a trobar el camí perquè valorin els resultats, fent servir diferents tècniques i estris per treure tot el seu potencial. Podran provar l’aiguada, el pinzell sec, les màscares, les veladures… Aprendran a treure profit del paper i dels pigments en les barreges de color.

Classes d’arts plàstiques

Al taller d’arts aplicades fem classes de ceràmica, pintura de roba, de seda, decoració de fusta, quadres de pastes i moltes altres tècniques.

A continuació, us facilitem més informació de les diferents tècniques que treballarem a les classes. Evidentment, sempre adaptades a la seva edat. Però així us podeu fer una idea més completa i global del que treballem a les nostres classes.

Vols més informació sobre el Taller infantil?

Si tens algun dubte o vols demana més informació ens pots contactar per més informació mitjançant aquest formulari, per correu electrònic o per telèfon.

Demanda informació serveis