L’estudi

Classes de pintura i dibuix adreçades a joves de 12 anys en endavant. És un espai on treballem les tècniques de dibuix i on aprofundim totes les tècniques pictòriques.

El dibuix del còmic i el manga tenen un lloc especial. A més, també s’introdueixen tècniques d’artesania com el mosaic, el vidre, la ceràmica. Cada jove marca el seu ritme segons les seves inquietuds i gustos, fomentant la creativitat, la imaginació i afavorint el seu desenvolupament personal.

Les nostres classes també estan pensades com un suport pels estudiants de batxillerat artístic i accés a formacions reglades i específiques en graus en l’àmbit de les arts.

Lettering

Aprendre les bases de la cal·ligrafia de forma divertida, sense fer pàgines enteres de ratlles, però amb pràctiques per a una execució precisa. Traient profit als retoladors i pinzells i de manera progressiva. Aprendre a dissenyar i distribuir les cal·ligrafies i les formes en els cartells.

Dibuix

Aprendràs a dibuixar les mans, i el cos dels teus personatges preferits per començar a fer còmic o manga. Alhora, utilitzem una metodologia pròpia per crear personajes únics i donar-los moviment. Alhora, perfeccionaràs mitjançant ombres i traços les diferents composicions, s’estudien les bases de la perspectiva i del retrat.

Pintura

T’ensenyarem pas a pas trucs i tècniques perquè gaudeixis aprenent a pintar amb aquarel·la, oli i acrílic. T’ajudarem a trobar el camí, fent servir tècniques i estris perquè treguis tot el teu potencial. Podràs provar l’aiguada, el pinzell sec, les màscares, les veladures… Podem treure el màxim profit al paper i als pigments en les barreges de color.

A continuació, et facilitem més informació de les diferents tècniques que treballarem a les classes de pintura. Evidentment, sempre adaptades a les teves necessitats i inquietuds. Però així et pots fer una idea més completa i global del que treballem a les nostres classes.

Vols més informació sobre l'Estudi?

Si tens algun dubte o vols demana més informació ens pots contactar per més informació mitjançant aquest formulari, per correu electrònic o per telèfon.

Demanda informació serveis