L’estudi

Adreçat a joves de dotze anys en endavant, és un espai on els joves milloren les tècniques de dibuix. S'aprofundeixen totes les tècniques pictòriques i especialment la pintura a l'oli.

El dibuix del còmic i el manga tenen un lloc especial. S’introdueixen tècniques d’artesania com el mosaic, el vidre, la ceràmica … Cada jove marca el seu ritme segons les seves inquietuds i gustos, fomentant la creativitat, la imaginació i afavorint el seu desenvolupament personal.

Suport pels estudiants de batxillerat artístic i accés a formacions reglades i específiques en graus en l’àmbit de les arts.

Lettering

Aprendre les bases de la cal·ligrafia de forma divertida, sense fer pàgines enteres de ratlles, però amb pràctiques per a una execució precisa. Traient profit als retoladors i pinzells i de manera progressiva. Aprendre a dissenyar i distribuir les cal·ligrafies i les formes en els cartells.

Dibuix

Aprendre a dibuixar les mans, i el cos dels personatges preferits per començar a fer còmic o manga. Utilitzem una metodologia pròpia per explicar formes i moviments. Es perfecciona mitjançant ombres i traços les diferents composicions, s’estudien les bases de la perspectiva i del retrat.

Aquarel.la

T’ensenyem pas a pas trucs i tècniques perquè gaudeixis aprenent a pintar amb aquarel·la. T’ajudem a trobar el camí, fent servir tècniques i estris perquè treguis tot el teu potencial. Podràs provar l’aiguada, el pinzell sec, les màscares, les veladures, … Podem treure el màxim profit al paper i als pigments en les barreges de color.

Vols més informació sobre l'Estudi?

Si tens algun dubte o vols demana més informació ens pots contactar per més informació mitjançant aquest formulari, per correu electrònic o per telèfon.

Demanda informació serveis