L’estudi

Classes de pintura i dibuix adreçades a joves de 12 anys en endavant. És un espai on treballem les tècniques de dibuix i on aprofundim totes les tècniques pictòriques. També oferim classes de manga i còmic.

En les nostres classes, el dibuix del còmic i el manga tenen un lloc especial.  Tu marques el ritme segons les teves inquietuds i gustos, fomentant la creativitat, la imaginació i afavorint el teu desenvolupament personal.

Les nostres classes també estan pensades com un suport pels estudiants de batxillerat artístic i accés a formacions reglades i específiques en graus en l’àmbit de les arts.

Classes de manga i còmic

Ensenyem a dibuixar, manga, còmic, i realista. Utilitzem una metodologia pròpia per crear personatges únics i donar-los moviment. Els tallers són personals, i cadascú segueix el seu ritme. Els objectius te’ls fixes tu!

T’oferim les eines i els coneixements perquè puguis expressar-te amb total llibertat. Mentre dibuixis els teus personatges preferits (anime, pokémons, humans, criatures fantàstiques, i molts d’altres) aprendràs a integrar tècniques acadèmiques com la perspectiva, les proporcions del cos humà, etc.

Si estàs buscant un espai on explotar la teva creativitat i on poder plasmar totes les teves idees, aquest és el teu lloc!

Lettering

Aprendre les bases de la cal·ligrafia de forma divertida, sense fer pàgines enteres de ratlles, però amb pràctiques per a una execució precisa. Traient profit als retoladors i pinzells i de manera progressiva. Aprendre a dissenyar i distribuir les cal·ligrafies i les formes en els cartells.

Pintura

T’ensenyarem pas a pas trucs i tècniques perquè gaudeixis aprenent a pintar amb aquarel·la, oli i acrílic. T’ajudarem a trobar el camí, fent servir tècniques i estris perquè treguis tot el teu potencial. Podràs provar l’aiguada, el pinzell sec, les màscares, les veladures… Podem treure el màxim profit al paper i als pigments en les barreges de color.

A continuació, et facilitem més informació de les diferents tècniques que treballarem a les classes de pintura. Evidentment, sempre adaptades a les teves necessitats i inquietuds. Però així et pots fer una idea més completa i global del que treballem a les nostres classes.

Vols més informació sobre l'Estudi?

Si tens algun dubte o vols demana més informació ens pots contactar per més informació mitjançant aquest formulari, per correu electrònic o per telèfon.

Demanda informació serveis