Atelier de pintura

Amplia la teva creativitat, combinant colors, formes i textures.

Durant tot l’any fem classes de dibuix, de pintura a l’oli, d’aquarel·la…, així com de tècniques mixtes. Perquè puguis triar com t’expresses.

Tècniques mixtes

T’agradaria explorar la teva creativitat, combinant materials i colors, vols enganxar detalls, donar textures diverses i afegir elements als teus quadres?

Vols aprendre a barrejar i combinar colors a les teves obres?

T’ajudem a buscar les millors solucions per enganxar i fer textures. També podràs experimentar amb tots els materials dels que disposem. Perquè l’abstracte i l’expressionisme siguin les teves formes de creació.

Pintura a l’oli

Ensenyem a pintar a l’oli seguint la tradició acadèmica i també amb les noves tècniques hiperrealistes. Aprendrem a utilitzar tots els productes auxiliars i a treure’n un major profit. Podem pintar aprenent a fer veladures, a pintar amb taques com els impressionistes i a barrejar els colors, explorant totes les possibilitats que ens ofereixen els pigments. Tècniques com l’ “alla prima” o com la de gras sobre magre.

Aquarel·la

T’ensenyem pas a pas, trucs i tècniques perquè gaudeixis aprenent a pintar amb aquarel·la. Si et sents frustrat pels resultats, t’ajudem a trobar el camí, fent servir tècniques i estris perquè treguis tot el teu potencial. Podràs provar l’aiguada, el pinzell sec, les màscares, les veladures, … Podràs treure el màxim profit al paper i als pigments en les barreges de color.

Dibuix

T’ensenyem a dibuixar el que t’interessa, cares, cos, objectes en perspectiva, el que vulguis. Fem ús d’un sistema propi que adaptem segons els teus interessos, objectius i gustos. Et permetrà aprendre i evolucionar cap a un estil propi.

Vols més informació sobre l'Atelier de pintura?

Si tens algun dubte o vols demana més informació ens pots contactar per més informació mitjançant aquest formulari, per correu electrònic o per telèfon.

Demanda informació serveis